En redningsmand i nøden

Når man driver en gård som Susannes Gaardbutik, tænker man måske ikke umiddelbart, at en entreprenør & kloakmester ville være min redningsmand i nøden. Men hold nu fast, hvor tog jeg fejl!

Her stod jeg med planer om at udvide min køkkenhave, måske med et nyt bærbusk hjørne eller to, men med mere jord og ambitioner end gravemaskinkompetencer. Ind trådte vores entreprenør & kloakmester, som med gravemaskiner og et smil på læben gjorde mine vilde haveplaner til virkelighed. Det var som at se en ballet med bulldozere, præcist og elegant!

Ikke nok med det, under en af udgravningerne fandt vi noget uventet – en gammel, forsvunden brønd! Jeg havde næsten forventet at finde en skattekiste dernede, men en brønd er nu også ret spændende. Vores entreprenør & kloakmester tog det hele i stiv arm og forvandlede hurtigt en potentiel hindring til en attraktion i haven.

Og lad os ikke glemme det lille damprojekt. Jeg havde en vision om et lille vandhul, hvor bierne kunne slappe af, og frøerne kunne kvække i kor. Vores entreprenør & kloakmester gik til opgaven med en entusiasme, der ville få enhver haveentusiast til at klappe i hænderne. Resultatet? En charmerende lille dam, der allerede er hjem for et par nysgerrige frøer.

Så næste gang I besøger Susannes Gaardbutik og undrer jer over, hvordan jeg fik stablet denne oase på benene, er svaret enkelt: Med en solid spandfuld drømme, en god portion jord under neglene, og en hjælpende hånd fra en entreprenør Vejle & kloakmester Vejle, der kan mere end bare rør og beton. Her på gården er det teamwork, der gør drømmen til virkelighed!