Sådan blomstrer Susannes Gårdbutik

I hjertet af Susannes Gårdbutik ligger en dyb kærlighed til naturen og et ønske om at dele denne med vores kunder. Men vores engagement strækker sig ud over de fysiske rækker af vores butik, vi udfolder os også i den digitale verden. Gennem omhyggelig og strategisk digital marketing har vi formået at nå ud til en bredere kreds af natur- og haveentusiaster.

Vores rejse i digital marketing begyndte med en enkel idé: At vores online tilstedeværelse skal afspejle den varme og personlige oplevelse, man får i butikken. Med dette i tankerne har vi udviklet en online strategi, der fokuserer på at formidle vores passion for bæredygtighed og økologi gennem relevante online kanaler. Fra engagerende indhold på sociale medier til nyhedsbreve, der bringer sæsonens bedste tilbud direkte til din indbakke, arbejder vi utrætteligt for at skabe en autentisk og indbydende online tilstedeværelse.

Det stopper dog ikke her. Vi er konstant i gang med at finpudse vores digitale marketingstrategi for at sikre, at vi møder dig, hvor du er – online. Vores mål er ikke blot at sprede ordet om vores produkter, men at skabe en online oplevelse, der bygger bro mellem dig og vores naturlige verden.

Besøg vores hjemmeside og følg med på vores sociale medier for at blive en del af vores voksende online fællesskab. Her på Susannes Gårdbutik blomstrer vi ikke kun i haven, men også i den digitale verden!